WinMENTOR 23.111/2 include corectarea erorii de la generarea bonurilor de consum pentru mesajul ‘D’ is not a valid integer value for field ‘TG’, pe lângă alte corecții, toate disponibile în documentul cu modificările acestei versiuni.


 

Versiunile sunt incrementate după următorul algoritm: anul, luna, număr versiune din luna/versiunea minoră. Dacă se face upgrade de la o versiune care are același număr înainte de „/” (de exemplu: trecem de la versiunea 23.111/1 la versiunea 23.111/2), nu trebuie să executați procedura de verificare de structuri, însă este necesară procedura de actualizare constante (automată la install sau manuală pe fiecare firma) dacă sunt introduse constante noi de la o versiune la alta.SECTIUNEA DATE


MODUL MENTOR:

Intrari
• A fost corectata situatia in care la retur nu era afisat stocul.

Interne
• Generator bonuri de consum – cuprinde corectarea erorii de la generarea bonurilor de consum pentru mesajul ‘D’ is not a valid integer value for field ‘TG’.

Iesiri

• A fost modificat modul de afisare la listare pe documentele ordonate dupa procent
de tva care contin articole cu cote diferite de tva la care erau aplicate si discounturi,
anterior discounturile erau grupate pe cote incorecte de tva.

 

WMDEcl:
• Corectii valori cu mai multe zecimale pe documentele trimise in Ro-eFactura.

LISTE:
• A fost corectata problema de la listarea facturii generata din comanda service auto, in cazul in care prima linie pe comanda era manopera, nu se mai listau articolele piese.
• Fisa analitica partener – a fost schimbat modul de afisare a soldului initial. Daca este un singur tip contabil atunci bifa de selectez toate va fi egala cu selectezcontul.
• A fost  scoasa valoarea procentului de tva pentru liniile de discount de pe listarea
documentelor de iesire.