Mentenanță IT&C

Mentenanță
echipamente IT&C

Știm cât este de important pentru clienții nostrii, funcționarea în parametrii optimi a infrastructurii IT. Abordarea profesională, mentenanța de calitate a echipamentelor hardware și produselor software ne definesc de peste 14 ani și asigură productivitatea proceselor de lucru, clienților nostrii.

Mentenanță IT&C
Mentenanță IT&C

Software

Instalare și configurare, întreținere sisteme de operare Windows, Windows SERVER, macOS și softuri conexe.

Mentenanță IT&C

Hardware

Întreținere PC/Desktop, Laptopuri, Servere, Periferice, Imprimante, Scanere și Echipamente de rețea.

Mentenanță IT&C

Vânzare

Desktop PC, Laptopuri, Servere, Imprimante, Consumabile, Echipamente de rețea, Accesorii, Software.

Unserver Business Tech

Din dorința de a oferii un serviciu complet de Asistență WinMENTOR și Mentenanță IT, astăzi lansăm noua divizie de vânzări de echipamente IT&C Unserver Business Tech
  

Păstrând același nivel de calitate a serviciilor de 5 ★★★★★ acordat de către toți clienții noștri, îți vom oferta doar echipamente noi și de calitate în care avem încredere și pe care le-am testat în timp.

 

Și pentru că ne dorim ca tu să fii extrem de mulțumit, vom acorda în mod GRATUIT (prin remote) asistență profesională post vânzare pentru instalare și configurare, la orice echipament achizițonat.

 

Așadar, fie că ai nevoie de un calculator nou, un toner pentru imprimantă, sau orice alt periferic PC, poți plasa cu ușurintă o comandă
aici 👉 https://unserver.ro/solicita-oferta/