WinMENTOR ENTERPRISE

Cui se adresează WME

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE® este conceput pentru a respecta cerinţele pieţei actuale, oferind un acces prompt şi simplu la toate resursele disponibile.

 

Parteneriatele cu Oracle şi Qlik,

alături de munca zilnică asiduă a celor peste 350 de specialişti din reţeaua noastră de dezvoltare şi implementare, garantează stabilitatea, precizia şi nivelul tehnic cerute de clienţii noştri. 

 
winmentor enterprise


Despre WinMENTOR ENTERPRISE

WinMENTOR ENTERPRISE®, cunoscută pe piaţa de software ca WME®, este un pachet de aplicaţii care beneficiază de experienţa de peste 25 ani a unui colectiv care a oferit pieţei de profil din România un produs preferat de peste 45.000 de utilizatori: pachetul de aplicaţii de gestiune WinMENTOR®.

Tehnologia aleasă pentru gestionarea bazei de date este furnizată de ORACLE. Utilizarea celui mai puternic motor de baze de date dezvoltat vreodată conferă suitei WME siguranţă, fiabilitate, scalabilitate și viteză.

Versiunile în engleză, maghiară şi italiană permit folosirea aplicaţiei și de către utilizatori nevorbitori de limba română. Utilizatorii versiunii în limba română pot opta, la afișarea listei, pentru încărcarea configurărilor într-una din aceste 3 limbi, printr-un simplu click.

WME este singurul program informatic de gestiune din România care generează înregistrări contabile automate în mai multe planuri de conturi simultan, pe măsura introducerii documentelor primare, astfel încât informaţia contabilă atât de necesară deciziilor manageriale devine accesibilă instantaneu, sincronizată perfect cu situaţiile analitice. 

Modificările setărilor de contabilizare au efect imediat prin refacerea automată a înregistrărilor la prima situaţie contabilă generată.

Verificarea îndeplinirii corelaţiilor între situaţiile analitice și cele sintetice se poate automatiza și configura după necesităţi.

 

La închiderea unei luni, balanţa contabilă se constituie ca etalon. Dacă ulterior salvării etalonului apar diferenţe între balanţa salvată și cea curentă, motorul contabil semnalează diferenţele la nivel de document.

WME permite evidenţa şi operarea unui număr nelimitat de firme. Pentru organizaţiile de tip holding, permite utilizarea de nomenclatoare comune tuturor firmelor ce compun holdingul, creând avantajul gestionării obligaţiilor de plată ale clienţilor la nivel de holding. Pentru situaţia în care firmele care compun holdingul sunt firme separate în WME, programul permite obţinerea unei balanţe cumulate.


Vânzarea, implementarea și suportul produselor WME este asigurata de către partenerul nostru  SRK SRL

Module

Interconectivitatea modulelor WinMENTOR ENTERPRISE® şi conectivitatea aplicaţiei cu periferice de gestiune (case de marcat, cititoare de coduri de bare, cântare electronice, terminale de culegere de date, etc.) aduce în prim plan simplitatea culegerii datelor iniţiale şi uşurinţa în transmiterea informaţiilor şi în manevrarea datelor contabile şi de gestiune.

Mentor

Contabilitate, Gestiune stocuri, Clienti si furnizori, Trezorerie

Producție

Tehnologie, Lansare, Execuție

Utilaje

Acest modul permite evidenţa utilajelor, atât a celor proprii, cât şi a celor primite sau trimise în custodie

Comercial

Acest modul pune la dispoziţia utilizatorilor toate uneltele necesare luării deciziilor în departamentul comercial.

CRM

Modulul CRM (Customer Relationship Management) gestioneaza relaţiile cu clienţii, cu lead-urile, având posibilitatea de a urmari un istoric al fiecarui client privind oportunitaţile, ofertele, comenzile, contractele, facturile, task-urile, email-urile de pe acel partener.

Back Office

Este o aplicaţie distinctă, integrată, ce opereazӑ în zona de back office a magazinelor.

Retail

Este o aplicaţie distinctă ce operează în zona de front office a magazinelor.

Casa de marcat

WME se interfaţează cu toate tipurile de astfel de dispozitive aflate în prezent pe piaţă.

Comenzi online

Este un modul separat, integrat, care permite transmiterea comenzilor de la clienţi online prin intermediul unui browser web direct în baza de date WME.

Agenți online

Modulul permite ca de pe browser web sa se înregistreze și consulte oferte si comenzi, sa se verifice solduri parteneri si sa se genereze incasari de catre agenti.

Restaurant

Este o aplicaţie distinctă, integrată, care gestioneazӑ activităţi specifice restaurantelor.

Expert

Modulul EXPERT permite analiza activităţii firmei dintr-un punct de vedere diferit de cel al încadrării contabile.

Analytics

WME Analytics este un modul din cadrul suitei de aplicații ERP WinMENTOR ENTERPRISE®.

Service auto

WME Service Auto este un modul al suitei WinMENTOR ENTERPRISE. Acesta este integrat aplicaţiei, facilitând astfel comunicarea cu modulul de bază și gestiunea unitară a întregii activităţi.

Parc auto

Acest modul permite gestiunea flotei auto din cadrul firmei şi oferă posibilitatea de a analiza un vehicul ca pe un centru de cost, punând în balanţă eficienţa utilizării lui pentru transport şi cheltuielile pe care le-a ocazionat

Rent a Car

WinMENTOR ENTERPRISE® cuprinde și o aplicație dedicată firmelor cu activitate de închiriere de mașini, denumită WME Rent-A-Car

EDI

Modulul EDI (Electronic Data Interchange) este un modul dedicat importului de documente din alte aplicaţii, respectiv exportului de documente în anumite formate standard.

Data Warehouse

Funcţionează ca și conector de Bussines Inteligence care permite accesul la procedurile de export a datelor din WME către aplicaţia de tip BI.

Admin jobs

AdminJobs este un modul specializat în execuţia automată de acţiuni prestabilite după un orar fixat în prealabil.

Salarii

Este o aplicaţie separată, integrată nativ cu WME. Permite gestionarea unui număr nelimitat de salariaţi, începând de la datele primare, calculul salariilor și generarea declaraţiilor obligatorii.

IFRS

Toate societăţile comerciale cotate pe o piaţă reglementată din UE sunt obligate să întocmească situaţii financiare consolidate, în conformitate cu IFRS (International Financial Reporting Standard).

Imobilizări

Permite evidenţa mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar aflate în patrimoniul firmei, cu rezultate vizibile imediat în balanţa contabilă.

Rapoarte pe web

Este o aplicaţie integrată care permite vizualizarea rapoartelor WME în format HTML prin intermediul unui browser de web.

Doc Imp Server

Este un server IIS (Internet Information Services) care reprezintă poarta de acces la baza de date WME.

Web Rest Server

Web-Rest-Server este un WebService de tip REST care permite altor aplicatii sa comunice cu baza de date WMEnterprise.

Liste

Modulul de listare/raportare, prin flexibilitatea sa și uşurinţa în configurare, face posibilă crearea oricărui raport necesar prin particularizarea celor peste 325 de liste predefinite.

Școlarizare

Acest modul permite evidenţa cursurilor planificate, suspendate sau efectuate de către angajaţii unei firme