winmentor-enterprise-unserverSuită ERP WinMentor ENTERPRISE găndit și dezvoltat in Romănia

Experienta de peste 20 de ani a unui colectiv care a oferit pietei de profil din Romania un produs preferat pana astazi de peste 25.000 de utilizatori: pachetul de aplicatii de gestiune WinMENTOR.

WinMENTOR ENTERPRISE este destinat utilizarii de catre firme cu profil de comert en-gros si en-detail, constructii, evidenta si audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servicii, depozite produse farmaceutice, etc.

WinMENTOR ENTERPRISE permite evidenta si operarea unui numar nelimitat de firme (incluse sau nu in acelasi holding).

Firmele pot fi organizate pe subunitati distincte. Lucrul pe subunitati permite izolarea completa a unei subunitati in cadrul firmei. Fiecare document apartine unei anume subunitati. Utilizatorilor li se poate limita dreptul de acces la anumite subunitati iar cei care au drepturi speciale pot vedea tot ansamblul, indiferent de subunitate.

WinMENTOR ENTERPRISE permite accesul simultan la baza de date a unui numar mare de useri, indiferent de locatie (inclusiv in strainatate), cu conditia asigurarii unei conexiuni.

Pentru mai multe detalii vă rugăm sa ne contactați la numarul de telefon 0747 233 613 sau la adresa de email office@unserver.ro