Despre noi

asistență și mentenanță IT&C pentru afaceri mici și mijlocii
asistență și mentenanță IT&C pentru afaceri mici și mijlocii

Cine suntem

Compania a prins rădăcini de peste 10 ani, trecând prin diferite transformări în toată această perioadă. Cu timpul am ajuns să realizăm la comandă softuri personalizate, să devenim distribuitori autorizați pentru o gamă largă de produse software inteligente destinate intreprinderilor.

 

Utilizăm cele mai bune practici pentru gestionarea și finalizarea proiectelor și oferim cel mai bun suport post-implementare.

Cu ce ne ocupăm

Intro

Unserver Business Solutions este furnizor de top la nivel național, de servicii și produse software pentru intreprinderi mici și mijlocii din orice domeniu de activitate.

Soluții

Oferim șoluții ERP, CRM, WMS, SFA, BI, HR, BUSINESS SECURITY, pentru succesul afacerii tale.

Analiză

Oferim servicii de analiză achiziție pachete software și sisteme informatice.

Implementare

Asigurăm asistență în implementare și adaptarea soluțiilor, mentenanță tehnică post vânzare. 

Servicii

Servicii profesionale complete pentru intreprinderile mici și mijlocii

Oferim consultanță în alegerea sistemului economic

Ai nevoie de un program de contabilitate, sau de un soft care să ajute la dezvoltarea sau bunul mers al afacerii și nu știi ce anume s-ar potrivi specificului tău de activitate? Îți venim în ajutor cu soluții specifice, care se pliază nevoilor afacerii tale.

Avem cel mai apreciat sistem de asistență WinMENTOR

De-a lungul timpului, serviciul de asistență a fost dezvoltat și optimizat pentru a satisface nevoile utilizatorilor în timp record. Rezolvarea de la cele mai simple, până la cele mai complexe probleme, într-un mod corect și profesional, ne recomandă ca fiind compania de suport, cea mai apreciată de pe piață.

Mentenanță IT&C

Știm cât este de important pentru clienții nostrii, funcționarea în parametrii optimi a infrastructurii IT. Abordarea profesională, mentenanța de calitate a echipamentelor hardware și produselor software ne definesc de peste 14 ani și asigură productivitatea proceselor de lucru, clienților nostrii.

Cyber Security

Am lansat serviciul de protecție cibernetică, BUSINESS.PROTECT pentru ca afacerea ta să rămână mereu în siguranță. Beneficiezi de:
-  monitorizarea securității digitale 24×7; 
- prevenție, detecție și remedierea atacurilor cibernetice avansate;  
- manager de securitate desemnat; 
Apasă aici pentru mai multe detalii.