Despre noi

consultanță și asistență IT&C pentru afaceri mici și mijlocii
consultanță și asistență IT&C pentru afaceri mici și mijlocii

Cine suntem

Compania a prins rădăcini de peste 10 ani, trecând prin diferite transformări în toată această perioadă. Cu timpul am ajuns să realizăm la comandă softuri personalizate, să devenim distribuitori autorizați pentru o gamă largă de produse software inteligente destinate intreprinderilor.

 

Utilizăm cele mai bune practici pentru gestionarea și finalizarea proiectelor și oferim cel mai bun suport post-implementare.

Cu ce ne ocupăm

Intro

Unserver Business Solutions este furnizor de top la nivel național, de servicii și produse software pentru intreprinderi mici și mijlocii din orice domeniu de activitate.

Soluții

Oferim șoluții ERP, CRM, WMS, SFA, BI, HR, BUSINESS SECURITY, pentru succesul afacerii tale.

Analiză

Oferim servicii de analiză achiziție pachete software și sisteme informatice.

Implementare

Asigurăm consultanța în implementare și adaptarea soluțiilor, asistență tehnică post vânzare. 

Servicii

Servicii profesionale complete pentru intreprinderile mici și mijlocii

Oferim consultanță în alegerea sistemului economic

Ai nevoie de un program de contabilitate, sau de un soft care să ajute la dezvoltarea sau bunul mers al afacerii și nu știi ce anume s-ar potrivi specificului tău de activitate? Îți venim în ajutor cu soluții specifice, care se pliază nevoilor afacerii tale.

Avem cel mai apreciat sistem de asistență WinMENTOR

De-a lungul timpului, serviciul de asistență a fost dezvoltat și optimizat pentru a satisface nevoile utilizatorilor în timp record. Rezolvarea de la cele mai simple, până la cele mai complexe probleme, într-un mod corect și profesional, ne recomandă ca fiind compania de suport, cea mai apreciată de pe piață.

Dezvoltare web & mobile app

De fiecare dată când un client apelează la noi pentru crearea sau dezvoltarea unei pagini web sau aplicații mobile, parcurgem cu drag drumul de la concept la produsul finit. Prezența în mediul virtual a unei companii, contribuie în mod cert la dezvoltarea ei și se face cunoscută unei palete mari de potențiali clienți. Softurile create la standarde actuale, cu interfață intuitivă, care vin în întampinarea nevoilor clienților, se pot numi intotdeauna produse de succes.

Marketing

Soluțiile de marketing recomandate clienților noștrii îmbină întotdeauna, arta de a fi creativ și știința de a utiliza uneltele tehnologice. Marketingul este un serviciu permanent și complex ce are ca scop încurajarea consumului, facilitează vânzarea prin anticipare, identificare și satisfacere a cerințelor clienților într-un mod profitabil.