WinMENTOR 23.121/4 cuprinde corecții la acordarea taxelor facturate, diferite de cele din cadrul Sistemului de Garantare Returnare, precum și anumite corecții la Salarii.


 

Versiunile sunt incrementate după următorul algoritm: anul, luna, număr versiune din luna/versiunea minoră. Dacă se face upgrade de la o versiune care are același număr înainte de „/” (de exemplu: trecem de la versiunea 23.121/1 la versiunea 23.121/2), nu trebuie să executați procedura de verificare de structuri, însă este necesară procedura de actualizare constante (automată la install sau manuală pe fiecare firma) dacă sunt introduse constante noi de la o versiune la alta. Daca aveti o versiune mai veche de 23.121/1, trebuie facut upgrade la versiunea 23.121/1 si apoi copiati versiunea 23.121/4 peste executabilul existent .SECTIUNEA DATE

MENTOR:

• A fost corectat modul de acordare a taxelor pe factura la aviz de pe foita alba, in cazul in care acestea sunt taxe obisnuite nu tip SGR


SALARII:

• S-a corectat calculul la impozit scutit pentru contractele multiple cu venituri ce depasesc plafonul, in anumite situatii era pusa toata suma pe impozit scutit, nefiind calculat si impozit de plata.

 

 

SECTIUNEA LISTE

SALARII
• S-a corectat afisarea CASS in lista Contributii sinteza, anterior se ducea in rubrica de scutit.

 Atenție!

Pentru această versiune este suficientă copierea noului executabil peste executabilul din kit-ul 23.121/1 fără verificare de structuri.