winmentor-contabilitateCe este WinMENTOR?

Sistemul integrat de contabilitate si gestiune WinMENTOR, realizat in mediul de programare vizuala Delphi, a fost creat pentru lucrul in retea. El poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows 98 SE, NT4, 2000, XP, 7/8.

Cui se adreseaza WinMENTOR?

WinMENTOR este destinat utilizarii de catre firme cu profil de:

  • comert en-gros
  • comert en-detail
  • productie industriala
  • productie agricola
  • constructii
  • audit financiar-contabil
  • alimentatie publica
  • prestari servicii.

Care sunt avantajele programului WinMENTOR?

Pachetul de programe este astfel conceput incat poate fi folosit si de catre persoane neinitiate in contabilitate. Configurarea initiala este definitivata sub indrumarea coordonatorului compartimentului economic. Ca urmare, in momentul introducerii datelor din documentele primare, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente. Acestea pot fi vizualizate imediat dupa salvarea documentului primar si datele astfel introduse vor fi preluate in mod automat in toate modulele sistemului.

WinMENTOR poate tine evidenta pentru un numar nelimitat de firme. Pentru fiecare firma in parte se poate configura modul de realizare a inregistrarilor contabile, astfel incat acestea sa fie conforme cu activitatea sa specifica.

Nu este necesara o conexiune fizica intre calculatoarele utilizatorului. In cazul in care activitatea se desfasoara in mai multe puncte de lucru, sistemul permite introducerea datelor in fiecare dintre ele si apoi transferul pe un calculator central (aflat, de obicei, la sediul firmei). Datele transferate sunt cuplate logic, iar dupa cuplare avand aceleasi proprietati ca si cele introduse pe calculatorul de origine.

Valoarea programului sporeste prin implementarea rapida a cerintelor si ideilor venite de la utilizatorii de zi cu zi. Colaboratorii si clientii nostri, fara exceptie, prin efortul lor, conjugat cu dorinta noastra de a crea un instrument puternic de gestionare a informatiilor, au contribuit si contribuie permanent la perfectionarea continua a pachetului de programe WinMENTOR.

Baza de date în format Paradox este interogata prin fraze SQL, iar arhivarea datelor de lucru prin algoritmi Unix este deosebit de compacta.

Consulta promotia actuala WinMentor, acceseaza Calculatorul de oferte sau consulta Lista de preturi.

Ai nevoie de ajutor? Solicita asistentă la numarul de telefon: 0747 233 613