Prezentare Wireless Marketing wireless-unserver

Iti oferim o solutie de marketing cat se poate de ingenioasa care te va ajuta sa-ti cunosti mai bine clientii si sa comunici direct cu ei. Este o metoda noua de a promova afacerea ta si aduce beneficii ambelor parti – in timp ce clientii tai se conecteaza si se bucura de WiFi gratuit, ai posibilitatea de a-ti creste popularitatea pe paginile de socializare si sa vii cu oferte personalizate pe loc.

Care sunt beneficiile serviciul Wireless Marketing?

– atrage clienti noi si fidelizeaza-ti clientela existenta oferind WiFi gratuit
– promoveaza-ti afacerea pe retelele de socializare prin care se logheaza vizitatorii
– creste-ti numarul fanilor si raspandeste vestea buna ca oferi in plus clientilor tai WiFi gratuit
– colecteaza date in timp real despre clientii tai pentru a dezvolta noi strategii de marketing
– foloseste informatiile obtinute pentru a veni cu oferte personalizate pe loc: ofera o reducere la anumite produse, un voucher sau o surpriza cu ocazia zilei de nastere
– securizeaza-ti reteaua de la birou si protejeaza datele sensibile, cum ar fi de exemplu bazele de date financiar-contabile si fisierele cu date confidentiale

Cum functioneaza? Este foarte simplu:

– vom configura routerul tau sau cel oferit de noi pentru a crea un hotspot public
– vei alege ce sa afiseze pagina de conectare, de exemplu o scurta prezentare despre locatie, oferta sau meniul zilei, promotii active, etc.
– vizitatorii se vor conecta la WiFi folosind unul dintre conturile lor de socializare avand si diferite optiuni, cum ar fi de a da un Like paginii tale de Facebook sau a posta despre locatia de unde s-au conectat la internet
– in timp ce clientii sunt conectati la retea, vezi in timp real datele lor obtinute de pe paginile de socializare, de exemplu adresa de e-mail, locatia, sexul, varsta, etc.
– vei putea analiza datele despre persoanele care s-au conectat la WiFi cat si rezultatele obtinute

Un sondaj recent ne-a demonstrat faptul ca oamenii vor petrece mai mult timp si bani intr-o locatie care ofera internet gratuit prin Wifi,

– 78% din cei intervievati prefera localurile cu internet gratuit;
– 77% petrec mai mult timp;
– 63% au declarat ca au cheltuit mai multi bani decat si-au propus.

Asadar este vital ca restaurantele si barurile sa ofere acces gratuit la internet prin Wifi, insa acest serviciu poate prezenta un castig si pentru administratorul afacerii.
Prin solutia propusa poti obtine date valoroase despre clientii tai, cum ar fi de ex. datele lor de contact, date demografice, interese sociale si profesionale, durata vizitei, numarul de vizite, zone preferata in locatie, etc.

Astfel poti sa interpretezi datele obtinute pentru a dezvolta un plan de marketing, si aici iti propunem doua exemple.

Ex 1. = Andrei te viziteaza aproape in fiecare zi, pentru meniul zilei (stii deoarece iti zice sistemul), inainte de urmatoarea vizita ii poti trimite informati despre meniul zilei, iar daca isi mai aduce doi prieteni primeste si o stica de vin din parte casei. Suna bine nu ? Astfel un client loial si fidelizat iti aduce la randul lui si alti potentiali clienti

Ex 2. = Maria are o gasca numeroasa, (din nou ca prin magie iti zice acest lucuru sistemul) si obisnuieste sa iti frecventeze clubul. Dupa o scurta interogare in sistem ai aflat ca urmeaza ziua ei de nastere, astfel poti sa ii trimit o invitatie speciala și personalizata prin care sa o inviți sa isi petreaca ziua la tine în club deoarece o să aiba parte de o surpriza din parte casei, Maria este incantata si își aduce gasca. Si uite asa ti-a crescut și popularitate și incasarile, prin cateva clickuri si o idee buna.

Si exemplele pot continua in functie de caz, imaginatia este singura limita.

Punctele forte:
– Localizarea si gestionarea clientilor, vizitatorilor sau a personalului prin intermediul unei harti interioare
– Trimiterea notificarilor in timp real in functie de locatie si timp clientilor
– Obtinrea unui feedback instant
– Colectarea datelor de contact si demografice a vizitatorilor, si utilizarea lor in strategii de marketing
– Creste popularitatea localului pe platformele de socializare
– Accesul la internet printr-o conexiune securizata, complet separata de reteaua interioara
folosita de catre companie, si filtrarea paginilor accesate.

Cand vorbim de o calatorie, cand rezervam o camera de hotel un criteriu important  de selectie reprezinta accesul la internet gratuit prin WiFi. S-a demonstrat ca în cele mai multe situatii un client prefera o conexiune gratuita la internet în loc sa opteze pentru un mic dejun inclus în pachetul de gazduire 🙂
Astfel, cei din industria hoteliera trebuie sa ofere accesul clientilor la internet, dar de asemenea este important sa si obțina ceva în schimb de pe urma acestor facilitati.

Așadar, soluția wireless marketing pentru camera de hotel, bar sau restaurant va va furniza informatii detaliate despre client, date de contact, date demografice, interese sociale, locul unde se afla în incinta, frecventarea zonelor publice si frecvența de activității online, toate acestea informații pot ajuta managerii în crearea unor campanii de marketing specifice si orientate catre dezvoltare.

Punctele forte:
– Localizarea si gestionarea clientilor, vizitatorilor sau a personalului prin intermediul
unei harti interioare
– Trimiterea notificarilor in timp real in functie de locatie si timp ( de ex: ora la care se va servi masa, meniu zilei, promotii, etc.)
– Obtinrea unui feedback instant
– Colectarea datelor de contact si demografice a vizitatorilor, si utilizarea lor in strategii de marketing
– Creste popularitatea hotelului pe platformele de socializare
– Accesul la internet printr-o conexiune securizata, complet separata de reteaua interioara
folosita de catre companie, si filtrarea paginilor accesate.

Serviciul permite scolilor, colegiilor si universitatilor sa gestioneze mai eficient utilizarea internetului gratuit. Astfel platforma ofera o imagine clara asupra utilizatorilor conectati, date demografice, date de contact, interese sociale, pozitionarea lor pe harta.
De asemenea prin platforma de administrare se pot trimite notificari celor conectati in functie de locatia in care se afla, de ex: schimbari de orar, ori meniul restaurantului din incinta, evenimente, atentionare intrare in zona interzisa, etc.
Un mare avantaj reprezinta filtrarea continutului, astfel se exclude accesarea paginilor cu continut explicit sau a celor rau famate.

Punctele forte:
– Localizarea si gestionarea studentilor, vizitatorilor sau a personalului prin intermediul
unei harti interioare
– Trimiterea notificarilor in timp real in functie de locatie si timp
– Colectarea datelor de contact si demografice a vizitatorilor, si utilizarea lor in strategii de marketing sau în proiecte sociale
– Creste popularitatea institutiei pe platformele de socializare
– Accesul la internet printr-o conexiune securizata, complet separata de reteaua interioara
folosita de catre institute, si filtrarea paginilor accesate.

Tabletele, telefoanele inteligente, echipamentele de monitorizare sunt rapid adoptate de catre spitale pentru practici de management al personalului si cresterea gradului de satisfactie al pacientului sau a vizitatorilor.

Punctele forte:
– Localizarea si gestionarea pacientului, vizitatorului sau a personalului prin intermediul
unei harti interioare
– Trimiterea notificarilor privind timpul de asteptare sau alte atentionari
– Colectarea datelor de contact si demografice a vizitatorilor, si utilizarea lor in strategii de marketing
– Obtinerea unui feedback rapid din partea utilizatorilor conectati
– Creste popularitatea institutiei pe platformele de socializare
– Accesul la internet printr-o conexiune securizata, complet separata de reteaua interioara
folosita de către institute.

Oriunde si oricand, oamenii se asteapta sa aiba parte la acces wifi gratuit.. Indiferent daca vorbim despre un centru comercial, o institutie sau o cladire de birouri, asigurarea accesului la internet al celor care pasesc in locatia respectiva este indispensabila.

Instalarea sistemului Purple WiFi in firma dumneavoastra va va permite sa oferiti clientilor, vizitatorilor accesarea internetului intr-un mod sigur si rapid.  In acelasi timp veti putea transforma aceasta vizita intr-una interactiva si informativa. Puteti oferi informatii de actualitate legate de anumite promotii, ori modificari de program, de deschiderea unei cafenele sau al unui restaurant in incinta sau alte facilitati de care pot beneficia utilizatorii. De asemenea prin instalarea unei harti interne, veti putea localiza fiecare utilizator in parte,

Mai mult decat atat, conectandu-se la internet prin canalele  social media, vizibilitatea companiei pe internet va creste semnificativ.

Ceea ce face totul si mai avantajos este faptul ca reteaua publica de Wifi va fi separata de cea interna. Asta inseamna, ca informatiile confidentiale vor fi asadar protejate, Utilizatorii externi nu vor fi nicidecum dezavantajati, viteza de internet ramanand constanta.

De asemenea Purple Wifi face posibila filtrarea de continut, avand posibilitatea de a restrictiona accesul la pagini cu continut explicit sau la cele rau famate.

Punctele forte:

– Filtrarea de continut
– Masurarea traficului
– Accesul la un nou mod de comunicare interna.
– Localizarea uitlizatorilor externi printr-o harta interna online.
– Accesul la internet printr-o conexiune securizata, complet separata de reteaua interioara

Posibilitatea de conexiune la internet prin WiFi este foarte importanta pentru navetisti. Indiferent daca vorbim despre un aeroport, o statie de tren, reteaua wireless este un instrument indispensabil pentru a comunica cu pasagerii.

Intr-un spatiu larg cum ar fi sala de asteptare a unui aeroport aglomerat sau o statie de cale ferata , calatorii cauta sa nu se plictiseasca. Cu WiFi gratuit, nu numai ca-si pot citi e-mailurile, pot sa- si dea check-in la site-urile de socilizare si vizita paginile de turism pentru a se informa in legatura cu destinatia lor finala, dar pot intra online pentru a afla ce promotii sunt in magazinele din aeroport.

Purple WiFi permite retailerilor, companiillor aeriene si celor de turism sa comunice informatii de actualitate, oferte in timp real.

Beneficii:
– Puteti sa comunicati date actualizate legate de calatorie
– Puteti recompensa loialitatea celor care calatoresc mai mult.
– Ii puteti indruma spre noi magazine si restaurante
– Prin instalarea unei harți on-line vedeti care spatii sunt mai des frecventate de catre calatori

Cei care se afla in aeroport doresc sa verifice informatii in timp real, fara a fie nevoie sa paraseasca confortul unei cafenea. De asemenea, acestia doresc sa aiba acces cu usurinta la informatii legate de facilitatile din aeroport si sa poata consulta harți ale aeroportului, folosind aplicatii specifice.

In plus pasagerii au de asemenea nevoie de acces securizat la e-mailurile lor, la documente importante, dar si la alte informatii. Așteptand, de exemplu, in salile de asteptare sau la terminal,  ori dorind sa comande un taxi, acestia vor cauta o conexiune rapida si sigura de internet.

Furnizarea de WiFi gratuit inseamna ca aeroporturile vor putea stabili un contact prin canalele sociale cu fiecare calator in parte.  Pasagerii care calatoresc frecvent vor fi recunoscuti si recompensati, apoi incurajati sa impartaseasca experienta lor legata de aeroport pe retelele de socializare.

Purple WiFi prezinta, de asemenea, o optiune de castig pentru acei comercianti sau acele restaurante si baruri care doresc sa se promoveze si sa transmita informatii de actualitate, ori promotii consumatorilor care trebuie sa astepte inainte de decolare. De la produse cosmetice pana la haine, acestia pot afla la care magazine si produse sunt reduceri si localizarea exacta a acestora, prin WiFi.

Aceste informatii personalizate pot fi legate de bauturile racoritoare ale restaurantelor, de ofertele  speciale de parcare, invitatii de a vizita saloanele de infrumusetare si de asemenea pot fi informatii  in timp real cu privire la detaliile de plecare, ori notificari prin prin care pasagerii ajung cu usurinta la poarta de imbarcare corecta.

Aeroportul poate obtine infromatii clare legate de persoanele care se inregistreaza. (date demografice, sex, varsta).  Aeroportul poate folosi apoi aceste informatii pentru a amplasa noi magazine si pentru a afisa informatii  legate de zonele cele mai circulate.

Incepand de la utilizarea de diferite aplicatii de sport pana la postarea de selfie-uri in timp ce se antreneaza, oamenii folosesc dispozitive mobile pentru a se conecta la internet si in sala de gimnastica. Nu conteaza cat de mare si de dotata este, sa oferi Wi-Fi gratuit este un beneficiu atractiv pentru cei care se hotarasc sa se antreneze in sala ta de fitness. Te poti folosi de acest serviciu pentru a obtine ceva in schimb dincolo taxa lunara.

Centrele de fitness pot utiliza portalul Purple Wifi pentru  o mai buna intelegere a modului in care vizitatorii se deplaseaza in incinta salii si de care aparate sau servicii sunt  interesati  de fapt.   Aceasta inseamna ca ei ar putea fi indrumati prin sfaturi pentru un antrenament eficient sau pot primi informatii legate de masurile de siguranță cu privire la utilizarea aparatelor sau pot accesa pagini de rezervare pentru sesiuni de training personal sau în grup – Acest lucru poate reduce nevoia de personal si poate va genera o creștere a veniturilor.

Un alt beneficiu pentru acele sali care vor utiliza Purple WiFi reprezinta posibilitatea de a atrage noi parteneri prin promovarea acestora.  Daca v- ati gandit la o platforma de promovare pentru afaceri online pentru a vinde, de ex, ochelari de protectie pentru inot sau o anumita marca de bauturi sportive, exista de acum posibilitatea de a promova produsele printr-o pagina redirectionata costumizata.

Toate acestea genereaza mai multe venituri pentru sala de sport.

Exista o afinitate naturala intre social media, mobile marketing si promovarea companiilor care sunt specializate in activitati de agrement. Cand oamenii se simt bine, ei vor dori sa fie prezenti pe retelele sociale si impartaseasca aceasta stare cu prietenii si familia lor prin fotografii, actualizarile statusurilor sau prin check-inurile pe care la dau.

Purple WiFi este modalitatea ideala pentru a- ti incuraja clientii sa interactioneze on-line, in acelasi timp este o metoda eficienta de a-ti promova afacerea. Acest sistem iti ofera oportunitatea de a intelege mai bine cine sunt clientii tai si cum se simt in timp ce se bucura de serviciile pe care le oferi.

Multe dintre centrele de agrement obtin venituri considerabile din serviciile aditionale pe care le ofera, cum ar fi ofertele de produse alimentare si bauturi. Sistemul Purple WiFi este conceput in asa fel incat sa genereze vanzari suplimentare, scopul fiind fidelizarea clientilor prin promotii si reduceri la fata locului.

Beneficiile Purple WiFi includ:

– Comunicarea ofertelor promotionale
– Fidelizarea clienților prin cupoane si discount-uri.
– Monitorizarea clientilor pe o harta în functie de varsta si sex
– Obtinerea de informatii legate de spatiile cele mai circulate din incinta centrului.
– Angajament in timp real fata de clienti prin comunicarea de informatii de actualitate.

Purple Wifi pentru casinouri

De la casinourile mici pana la cele de renume, locurile unde se desfasoara acum activitatile de jocuri de noroc a evoluat intr-o experienta de nivel inalt, oferind servicii complete si de calitate care includ masa, bauturi alese, diverse surse de divertisment dincolo de clasicele slot machine-uri si alte dispozitive.

Desi experienta de care ai parte la un casino difera de cea de acum cativa ani, scopul este acelasi, si anume fidelizarea acelor clienti care nu tintesc neaparat castigurile colosale, ci vor mai degraba sa guste din atmosfera efervescenta din aceste localuri.

Prin sistemul Purple WiFi cazinourile pot avea acces la informatii legate de fiecare client in parte, (varsta si sex, interese politice, culturale),  inclusiv legate de zonele unde petrec cel mai mult timp in incinta locatiei.  Deci, in cazul in care clientului ii place sa-si petreaca timpul in restaurant, ce modalitate mai buna de fidelizare ar putea exista decat un discount considerabil sau unele bauturi gratuite de ziua lor?

Prin Purple WiFi se pot comunica informatii in timp real oaspeților, cum ar fi promotii la  bauturi, momentul in care se inchide barul sau momentul in care a ajuns o comanda de taxi.

Toate acestea  asigura o experienta memorabila care  nu se incheie in momentul in care clientul paraseste casinoul.  Prin Purple Wifi poti ramane in contact cu acestia si-i poti informa despre evenimente care urmeaza sa aiba loc, oferte si stiri despre local.

Ne pare rău, acest produs nu mai face parte din oferta noastră