Executabilul noii versiuni de WinMENTOR 23.021/4 cuprinde corecția asupra calcului sumei scutite conform O.U.G. 168 în cazul în care salariatul realizează ore suplimentare și are și zile de concediu de boală/maternitate.


 

Versiunile sunt incrementate după următorul algoritm: anul, luna, număr versiune din luna/versiunea minoră. Dacă se face upgrade de la o versiune care are același număr înainte de „/” (de exemplu: trecem de la versiunea 23.021/1 la versiunea 23.021/2), nu trebuie să executați procedura de verificare de structuri, insa este necesara procedura de actualizare constante (automata la install sau manuala pe fiecare firma) fiind introduse constante noi de la o versiune la alta.


 

SECTIUNEA DATE / MODUL SALARII

• S-a corectat valoarea calculata la CAS pentru cazurile in care era acordata suma exceptata cf OUG 168 si salariatul beneficia de mai multe indemnizatii de boala/maternitate in luna, problema aparuta in versiunea 23.021/3.


Atenție!

Pentru instalarea corectă a versiunii de program 23.021/3 trebuie instalat întâi kit-ul versiunii 23.021/1 prin procedura cunoscută de install și verificare de structuri. Ulterior se va copia executabilul 23.021/3 peste cel existent fără a mai fi necesare alte verificări.