Iată ce este nou in versiunea nouă WinMENTOR 857.05

LISTE
Mentor:
– A fost corectata completarea coloanei „Observatii” din lista PARTENERI>Facturi nesosite.

Salarii:
– Lista lichidare – a fost actualizat modul de afisare a contributiilor angajatilor, fiind exclusa din valoare contributia platita de angajator. Au fost introduse trei coloane noi. Doua din ele contin valorile contributiilor platite de angajator in locul angajatilor, in situatia in care venitul brut este mai mic decat salariul minim si contributiile se calculeaza la baza minima: CAS platite de angajator, CASS platite de angajator. S-a adaugat de asemeni, o noua coloana pentru a reflecta valorea contributiei CASS deduse pentru angajatii care au avut venituri neimpozabile in decembrie 2017 si au si acum: CASS de dus.
– Lista lichidare – a fost introdusa o noua constanta specifica de listare: CAM, care afiseaza valoarea contributiei asiguratorii pentru munca.
– Fluturas format fix – a fost actualizat modul de afisare a contributiilor angajatilor (nu includ valoarea platita de angajator).
– Fluturas format variabil – idem.
– Fluturas pe categorii de sporuri /retineri – idem.
– Centralizator cheltuieli salarii – in coloana „Contrib. lei” s-au introdus si contributiile platite de angajator in numele angajatului.

Mentor:
– INTRARI – AVIZE EXPEDITIE – A fost corectata completarea observatiilor tranzactiei la preluarea articolelor din comanda furnizorului.

Salarii:
– CONTRACTE VENITURI DE NATURA PROFESIONALA – Au fost introduse doua tipuri noi de venituri,: din asociere potrivit Lege 170/216, din contracte pentru activitati sportive.

WMEdi:
– FORMAT EDINET – A fost modificata structura formatului de export a facturilor la aviz prin adaugarea tag-ului , din descrierea tag-ului .
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numărul de telefon 0747 233 613