Toti clientii WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARATII incepand cu versiunea WinMENTOR 875.

D112

  • A fost modificata declaratia in cazul existentei combinatiei de contract zilier, contract de munca prin completarea sectiunii B din declaratie. 
  • Se poate declara calitatea de pensionar pentru zilieri.
  • Total zile lucrate zilier tine cont de noua coloana „Zile” introdusa in registrul de plata al zilierilor.

BILANT 

  • Au fost actualizate formularele corespunzatoare raportarii semestriale pentru 2019. Va trebui sa copiati arhiva RAPORTARE SEMESTRIALA 2019_08.10.2019.zip pe calculatorul dumneavoastra si apoi sa lansati in executie DECLARATII > MENTOR > Import formule bilant, in care sa selectati calea catre arhiva de mai sus.

Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiilor la ANAF (vor apare atentionari si la contractele de tip A, in cazul in care zilele lucrate difera de zilele de contract activ – adica atunci cand intreruperile fara salar sau nemotivatele nu sunt considerate ca zile de suspendare, nefiind raportate in REVISAL). 

Observatii
In meniul HELP s-a introdus optiunea „Verifica actualizari” care cauta pe adresa noastra de ftp existenta unei noi versiuni de program. In cazul in care gaseste va anunta, urmand ca dumneavoastra sa hotarati daca faceti actualizarea sau nu. 

ATENTIE!!! Daca aveti sistem de operare Windows XP nu puteti folosi Java 8, deoarece nu mai asigura suport pentru acest sistem de operare. Deci nu faceti automat actualizarea de Java.

Pentru mai multe intrebări și răspunsuri consultați pagina de SUPORT