Versiune nouă Declarații 208.11

D112  
A fost corectata generarea valorilor pentru campurile: A_11 – baza contributiei individuale de asigurari sanatate (contracte tip A), A_13 – baza contributiei individuale de asigurari sociale (contracte de tip A), C_19 – baza contributiei individuale de asigurari sociale neplafonata pentru contractele de tip C. In primele doua cazuri, este posibil ca din cauza rotunjirilor, valoarea raportata sa fi fost mai mare cu 1 leu decat baza de calcul din SALARII. In cel de-al treilea caz C_19 trebuie sa fie null incepand cu ianuarie 2018, pentru toate firmele cu exceptia caselor de pensii judetene.

Toti clientii WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARATII incepand cu versiunea WinMENTOR 860.

Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiilor la ANAF (vor apare atentionari si la contractele de tip A, in cazul in care zilele lucrate difera de zilele de contract activ – adica atunci cand intreruperile fara salar sau nemotivatele nu sunt considerate ca zile de suspendare, nefiind raportate in REVISAL).

Observatii In meniul HELP s-a introdus optiunea „Verifica actualizari” care cauta pe adresa noastra de ftp existenta unei noi versiuni de program. In cazul in care gaseste va anunta, urmand ca dumneavoastra sa hotarati daca faceti actualizarea sau nu.

ATENTIE!!! Daca aveti sistem de operare Windows XP nu puteti folosi Java 8, deoarece nu mai asigura suport pentru acest sistem de operare. Deci nu faceti automat actualizarea de Java.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numărul de telefon 0747 233 613 sau sa folositi formularul de contact rapid