unserver-marketingMarketing prin retelele de socialeizare

Vrei sa fii printre cei mai buni in mediul social? Ca si solutie iti oferim servicii de promovare pe Facebook, Google Plus, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest si YouTube prin campanii strategice bine gandite.

Optimizare SEO

Doresti sa ai un website optimizat pentru a fii in top pe cuvintele cheie relevante? Dupa o analiza detaliata vom imbunatati website-ul tau si in acelasi timp vom crea o strategie de promovare pentru cuvintele cheie potrivite.

Newsletter inteligent

Vrei sa-i tii la curent pe clientii tai despre noutatile si evenimentele din cadrul companiei? Un newsletter bine gandit este solutia oferita de noi, inclusiv administrarea listelor, crearea campaniilor de newsletter si analiza rezultatelor.

Wireless Marketing

Vrei cea mai noua solutie de pe piata pentru a creste vanzarile? Atunci WiFi marketing este pentru tine, astfel incat pe baza informatiilor colectate sa targetezi cat mai bine potentialii clienti si sa cresti vanzarile.

Studiu de Marketing

Ai nevoie de date privind piata in care iti desfasori activitatea? Solutia este o analiza detaliata cu scopul de a evalua pozitia companiei tale si a competitorilor, cu accent pe punctele unde sunt necesare imbunatatiri.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0747233613 sau prin email la adresa office@unserver.ro