unserver-it&cVănzare soluții ERP, CRM, BI, asistentă post implementare it&c.

Ai nevoie de implementare si suport pentru un anumit software de contabilitate, gestiune sau management clienti? Iti oferim solutia sub forma de suport si mentenanta continua, astfel incat totul sa mearga ca pe roate.

Mentenanță hardware & software

Vrei sa pastrezi componentele hardware in conditie cat se poate de buna? Alege cu incredere solutia oferita de noi si ne vom ocupa de mentenanta si suport tehnic luand in considerare necesitatile si preferintele tale.

Securizare Date

Vrei sa asiguri securitatea datelor confidentiale si a bazelor de date importante? Solutia potrivita este un sistem de securitate pentru date configurat in functie de necesitatile tale, pe care sa te poti baza in permanenta.

Proiectare și securizare retele VPN

Ai vrea sa securizezi reteaua de lucru sau cea de acasa? Echipa noastra va proiecta pentru tine sistemul VPN potrivit care sa permita conectarea la retea in mod securizat pentru a proteja datele importante.

Virtualizare SERVERE

Vrei ca serverele tale sa aiba performanta maxima? Prin virtualizare resursele hardware ale unui server vor fi partajate si alocate in mai multe masini virtuale, rezultand in performanta sporita si economie de bani si timp.

Administrare servere Windows & Linux

Cauti pe cineva care sa configureze si sa administreze serverele tale? Echipa noastra ofera astfel de servicii pentru servere Windows si Linux, astfel incat sa-ti ramana mai mult timp pentru celelalte activitati importante.

Hosting dedicat pentru Email

Vrei sa te asiguri ca e-mailurile tale salvate vor putea fi accesate de tine oricand? Atunci ai nevoie de hosting dedicat pentru conturile de e-mail – o solutie pe cat de simpla, pe atat de sigura si eficienta.

Backup de tip Cloud

Vrei un backup sigur pentru fisierele tale digitale? Soluaia este serviciul de Cloud backup prin care vor fi salvate periodic fisierele importante de pe serverul tau si vei avea intotdeauna o copie de rezerva, orice s-ar intampla.

Găzduire WEB

Cauti un serviciu de gazduire web pe care sa te poti baza? Oferim servicii profesionale de web hosting folosind echipamente hardware de ultima generație pentru a asigura ca site-ul tau va putea fi accesat de vizitatori la orice ora.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0747233613 sau prin email la adresa office@unserver.ro