Promoții

Descoperă și profită de promoțiile actuale.
Descoperă promoțiile actuale.
promoții

Extensii WinMENTOR

-10%

WMemarket + WMcart

Cu ajutorul aplicației WMemarket sincronizezi automat comenzile, stocurile, prețurile și facturile între WinMENTOR și eMAG Marketplace. 

WMcart te ajută să transferi automat comenzile, stocurile și prețurile între WooCommerce și WinMENTOR.

*Oferta se adresează clienților noi.

€ 93Per userpreț / lună

-5%

WMail + InvoiceMailer

Trimite clienților tăi cu extensia WMail la intervale prestabilite notificări automate privind scadența facturilor neîncasate.

Cu InvoiceMailer trimiți în mod automat facturile emise din WinMENTOR prin email.

*Oferta se adresează clienților noi.

€ 93Per userpreț / lună

-15%

WMsmart + WMimport

Cu extensia WMsmart imporți automat în WinMENTOR un număr nelimitat de facturi emise din SmartBill de către clienții tăi.

Importă automat cu WMimport extrase: ING, BT, UniCredit, BCR, Raiffeisen și Garanti în WinMENTOR.

*Oferta se adresează clienților noi.

€ 134Per userpreț / lună

Program WinMENTOR

-50%

Ofertă CECCAR

Orice persoana fizică sau juridică inclusă in tabloul CECCAR beneficiază de o reducere de 50% față de prețul de listă pentru orice configurație WinMENTOR aleasă, inclusiv pentru upgrade-uri la o configurație existentă.

Pot solicita această facilitate toate persoanele fizice si juridice înscrise în tabloul CECCAR, precum si toate firmele care au in obiectul de activitate codul CAEN 6920 - activități de evidență contabila.

-19%

TVA-ul se întoarce

În fiecare an pe 1 aprilie începe o nouă ediţie a campaniei „TVA-ul se întoarce”. Pentru orice configuraţie (nouă sau de upgrade) WinMENTOR, cumpărată în intervalul 1 – 30 aprilie, iepuraşul de Paşte îţi înapoiază taxa pe valoarea adăugată.

Condiţiile comerciale ale acestei campanii vizează doar licenţele de WinMENTOR achiziţionate în intervalul specificat mai sus. Această ofertă nu poate fi cumulată cu o altă promoţie sau reducere.

-50%

Ofertă Upgrade

În fiecare an în luna februarie beneficiezi de oferta de upgrade.

Facilităţi oferite:
– la trecerea de la monopost la baza de reţea, beneficiaţi de un discount de 50% pentru diferenţa de la monopost la baza de reţea;

– la trecerea de la monopost la baza reţea + staţia 2 (eventual şi următoarele), primiţi un discount de 100% pentru diferenţa de la monopost la baza de retea.

Malwarebytes

-50%

Malwarebytes

Beneficiază de 50% reducere dacă migrezi de la un antivirus existent la Malwarebytes.

Această ofertă este valabilă doar pentru clienții noi care migrează de la o soluție existentă cu licență activă de la următorii vendori:

– Kaspersky 
– Sophos
– Bitdefender
– Carbon Black
– Trend Micro
– Eset
– Symantec
– MCafe

Ofertă valabilă pana în 31.12.2023

SPECIAL

Preț special la upgrade BUSINESS.PROTECT

Beneficiază de noul serviciu de protecție cibernetică BUSINESS.PROTECT pentru ca afacerea ta să rămână mereu în siguranță.

Serviciul acoperă monitorizarea și detectarea amenințărilor, analiza vulnerabilităților, implementarea soluțiilor de securitate, monitorizarea activă și intervenția la incidente, precum și formarea și educarea angajaților.

Dacă ești deja client existent Malwarebytes, prin oferta actuală beneficiezi de o reducere specială pentru pachetele:
- Start
- Pro
- Elite