Dezvoltare Web & Mobile App

Dezvoltare Software

Indiferent că vorbim de o pagină de prezentare web, magazin online, soft la comandă sau aplicații mobile, scopul nostru principal este să te ajutăm să-ți atingi obiectivele de business.

 

Acest tip de dezvoltare implică multă creativitate, atenție la detalii și pasiune. Dar cel mai important, crearea unui produs care îmbină obiectivele clientului cu cerințele utilizatorilor targhetați. Astfel se crează un produs excepțional.

Strategie

Dezvoltarea software într-un mod eficient presupune, planificarea modului de lucru și stabilirea obiectivelor targhetate.

Produse

Website de prezentare

Un website cu design customizat, optimizat pentru toate tipurile de dispozitive și simplu de administrat este cea mai ușoară modalitate să-ți faci cunoscute serviciile unei palete mari de potențiali clienți. Utilizăm tehnologie de ultimă generație bazată pe platforma WordPress pentru managementul conținutului.

Magazin online

Comercializare produselor prin intermediul unui magazin online  performant este cheia către o creștere considerabilă a vânzărilor. Avantajele sunt multiple, de la statisticile cu privire la preferințele clienților, la cheltuieli reduse în ce privește personalul sau chiar spațiul de desfășurare, în funcție de specificul activitații.

Aplicații mobile

Cea mai utilizată metodă prin care potențialii tăi clienți fac cumpăraturi online sau apelează la un serviciu, este aplicația mobilă. Ușor de accesat de pe telefonul mobil, mereu in raza vizuală a utilizatorului și care îi trimite notificări în timp real, face ca aplicația să fie o unealtă extrem de bună pentru creșterea vânzărilor.

Ce spun clienții noștrii

Testimoniale

Promtitudinea, profesionalismul și clienții extrem de multumiți ne recomandă.