Noua versiune DECLARAŢII 22.071/1 cuprinde corecţii la declaraţia SAF-T în ceea ce priveşte soldurile conturilor sintetice pe luna ianuarie.

 

SAF-T:

• S-a corectat problema dublarii soldurilor pe conturile sintetice in luna ianuarie.

Atentie!
Modificarile privind logarea la modulul SAF-T fac necesara reprogramarea cheii compatibil cu aceasta versiune pentru clientii care au achizitionat modulul SAF-T.

Aplicația Declarația 406 SAF-T este de sine stătătoare și se achiziționează separat de orice altă aplicație din gama WinMENTOR pentru care dețineți dreptul de utilizare. Pentru ofertă și detalii, luați legătura cu distribuitorul local sau agentul nostru de vânzări caruia îi sunteți arondat.

Consultați documentația WMC – Declarația 406 SAF-T pentru a afla pașii de instalare, configurarile necesare, structura declarației și modalitatea de generare.

 Versiunile vor fi de acum încolo incrementate după următorul algoritm: anul, luna, număr versiune din lună / versiunea minoră.

Toți clienții WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARAȚII începând cu versiunea WinMENTOR 22.031 pentru SAF-T și versiunea WinMENTOR 892.01 pentru restul declarațiilor.

 Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiilor la ANAF (vor aparea atentionari si la contractele de tip A, in cazul in care zilele lucrate difera de zilele de contract activ – adica, atunci cand intreruperile fara salar sau nemotivatele nu sunt considerate ca zile de suspendare, nefiind raportate in REVISAL).

 

Observatii
In meniul HELP, s-a introdus optiunea „Verifica actualizari” care cauta pe adresa noastra de ftp existenta unei noi versiuni de program. In cazul in care gaseste, va anunta, urmand ca dumneavoastra sa hotarati daca faceti actualizarea sau nu.