Noua versiune DECLARAŢII 22.051/4 cuprinde modificări la Bilanț, Adeverințe, D394 și SAF-T.

 

UPDATE 22.051/5 (25.05.2022)


D394

• S-a corectat problema facturilor cu taxare inversa/regim special fara TVA care nu se preluau in declaratie.

 


 

22.051/4   (24.05.2022)

Adeverinte:

  • Aprobare concediu pentru cresterea copilului – s-a corectat optiunea de listare ce devenea inactiva dupa ce se introduceau/modificau datele de angajare și datele perioadei de sarcina si lehuzie.

 


Bilant:

  • S-a corectat problema de la sectiunea Note bilant. 

 SAF-T:

  • S-a corectat eroarea de la apelarea butonului Start XML app ce aparea la versiunea 22.051/2 ;
  • S-a corectat problema de la stabilirea lunii si a mediului de lucru de la generare xml, atunci cand anterior fusesera generate declaratii pe alte luni sau alte medii.

 
D394:

  • S-au dezinhibat campurile de Nr. De AMEF, Baza impozabila si TVA de la sectiunea Casa de marcat;

  • S-a corectat functionarea optiunii de generare a declaratiei cumulat pentru mai multe firme (se aduceau documentele eronat pe parteneri).

 

 SAF-T

  • S-au corectat erorile de la Jurnal cu ‘’CustomerID/SupplierID is null ‘’ aparute dupa ultima actualizare de DUKIntegrator ;

  • S-a completat campul Taxregistrationnumber si pentru persoanele fizice fara CNP.

 


 

Toți clienții WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARAȚII începând cu versiunea WinMENTOR 22.031 pentru SAF-T și versiunea WinMENTOR 892.01 pentru restul declarațiilor.

 

Atentie!
Aplicatia Declaratia 406 SAF-T este de sine statatoare si se achizitioneaza separat de orice alta aplicatie din gama WinMENTOR pentru care detineti dreptul de utilizare. Pentru oferta si detalii, luati legatura cu distribuitorul local sau agentul nostru de vanzari caruia ii sunteti arondat.

 Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiilor la ANAF (vor aparea atentionari si la contractele de tip A, in cazul in care zilele lucrate difera de zilele de contract activ – adica, atunci cand intreruperile fara salar sau nemotivatele nu sunt considerate ca zile de suspendare, nefiind raportate in REVISAL).

 

Observatii
In meniul HELP, s-a introdus optiunea „Verifica actualizari” care cauta pe adresa noastra de ftp existenta unei noi versiuni de program. In cazul in care gaseste, va anunta, urmand ca dumneavoastra sa hotarati daca faceti actualizarea sau nu.