Noua versiune DECLARAŢII 22.051/1 cuprinde actualizarea Declaraţiei 394 conform OPANAF 77/2022, utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii aprilie 2022.


Diverse – Constante generale:

• S-a rezolvat problema generarii pdf-ului atunci cand Mod executie era setat pe validare declaratie si creare fisier pdf (se returna eroare cum ca pdf-ul nu a fost creat).


D394:

• Modificare versiune xml conform OPANAF 77/2022 utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii aprilie 2022.


Bilant:

• S-a corectat problema optiunii inhibate de la Fisier pentru import situatie precedenta.


Adeverinte:
• Asigurat CASS – se aduce data completa la termenul de valabilitate al certificatului medical anterior (inainte se aducea numai ziua).

Toți clienții WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARAȚII începând cu versiunea WinMENTOR 22.031 pentru SAF-T și versiunea WinMENTOR 892.01 pentru restul declarațiilor.

 

Atentie!
Aplicatia Declaratia 406 SAF-T este de sine statatoare si se achizitioneaza separat de orice alta aplicatie din gama WinMENTOR pentru care detineti dreptul de utilizare. Pentru oferta si detalii, luati legatura cu distribuitorul local sau agentul nostru de vanzari caruia ii sunteti arondat.

 Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiilor la ANAF (vor aparea atentionari si la contractele de tip A, in cazul in care zilele lucrate difera de zilele de contract activ – adica, atunci cand intreruperile fara salar sau nemotivatele nu sunt considerate ca zile de suspendare, nefiind raportate in REVISAL).

Observatii
In meniul HELP, s-a introdus optiunea „Verifica actualizari” care cauta pe adresa noastra de ftp existenta unei noi versiuni de program. In cazul in care gaseste, va anunta, urmand ca dumneavoastra sa hotarati daca faceti actualizarea sau nu.