Noua versiune de DECLARAŢII 22.031/1 

Versiunile vor fi de acum incolo incrementate dupa urmatorul algoritm: anul,

luna, numar versiune din luna / versiunea minora.


Toti clientii WinMENTOR pot folosi noua versiune de DECLARATII incepand cu versiunea WinMENTOR 892.01.


D112:

  • S-a tratat in declaratie si indemnizatia cu cod 16 Alte arsuri;

  • Se iau in considerare ca fiind caen-uri de constructii pentru aplicarea facilitatilor și caen-urile: 2351, 2352, 2399. 

D406 SAF-T:

  •  S-a introdus posibilitatea generarii declaratiei 406 – SAF-T conform Ordinului nr. 1073/10.11.2021. Consultati documentatia WMC – Declarația 406 SAF-T pentru a afla pasii de instalare, configurarile necesare, structura declaratiei si modalitatea de generare.

Atentie!
Aplicatia Declaratia 406 SAF-T este de sine statatoare si se achizitioneaza

separat de orice alta aplicatie din gama WinMENTOR pentru care detineti dreptul de utilizare. Pentru oferta si detalii, luati legatura cu distribuitorul local sau agentul nostru de vanzari caruia ii sunteti arondat. 

Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiilor la ANAF (vor aparea atentionari si la contractele de tip A, in cazul in care zilele lucrate difera de zilele de contract activ – adica, atunci cand intreruperile fara salar sau nemotivatele nu sunt considerate ca zile de suspendare, nefiind raportate in REVISAL).


Observatii

In meniul HELP, s-a introdus optiunea „Verifica actualizari” care cauta pe adresa noastra de ftp existenta unei noi versiuni de program. In cazul in care gaseste, va anunta, urmand ca dumneavoastra sa hotarati daca faceti actualizarea sau nu.