Cyber Security

Securitate cibernetică

Astăzi lansăm un nou serviciu de protecție cibernetică BUSINESS.PROTECT pentru ca afacerea ta
să rămână mereu în siguranță.


Acest serviciu îți protejează compania prin:
– monitorizarea securității digitale 24×7;
– prevenție, detecție și remedierea atacurilor cibernetice avansate;  
– manager de securitate desemnat; 

BUSINESS.PROTECT

Licență Malwarebytes Endpoint Detection & Response

Vei beneficia de cea mai avansată soluție de protecție de la Malwarebytes.

Vulnerability & Patch Management

Este o soluție pro-activă prin care verificăm constant dacă există vulnerabilitate în sistemul de operare sau în programele instalate și aplicăm remedierile disponibile înainte ca acestea să poată duce la atacuri cibernetice.

Threat analysis and knowledge transfer

Urmărim constant comportamentul potențial rău intenționat prin monitorizarea proceselor, a registrului, a sistemului de fișiere și a activității în rețea și anunțăm utilizatorul în acest scop pentru investigații suplimentare.

Sandbox Analysis

Analizăm și investigăm la cerere, conținutul și integritatea e-mailurilor, a paginilor web sau a fișierelor și oferim sfaturi și recomandări utilizatorilor.

Device Control

La cerere putem bloca conectarea dispozitivelor externe cum ar fi stick-uri usb sau hard-uri la calculatorul utilizatorului sau aplica reguli de citire scriere a datelor pentru a preveni infectarea rețelei sau scurgerea de date.

IP Reputation / Protecția Mărcii

Monitorizăm constant dacă ip-ul companiei este listat în cele peste 100 de liste negre și inițiem procedura de de-listare. Aceasta vă ajută ca e-mailurile trimise din cadrul companiei să nu ajungă în SPAM-ul destinatarului și să aibă o reputație bună atunci când interacționați cu website-urile care verifică aceste liste, de ex. băncile.

ADD-ONS / OPȚIUNI SUPLIMENTARE

Network Hardware Management

Verificare periodică:
– setări de protecție
– actualizare firmware
– stare de funcționare 

routere WiFi și sisteme mesh, ONT-uri provideri de internet, switch-uri cu sau fără management, firewall fizic. 

Managed Business VPN

Include conexiuni:
1. Multi Site: Puteți extinde rețeaua privată a companiei între diferitele locații de birou. 2. User to Site: Conectare utilizator la rețeaua companiei din afara locației.3. Users to User: Conectivitate directă utilizator-utilizator pentru partajarea datelor, aplicații de colaborare.

Backup criptat în Cloud & File share

Salvare zilnică directoare individuale sau imagine completă smartphone/calculator/server. Pornire mașină virtuală în câteva minute în baza backup-ului. File Sync & Share permite partajarea documentelor între dispozitivele utilizatori din locații diferite sau creare de link-uri publice de descărcare la care se pot aplica diferite reguli.

DNS Filtering

Blocați accesul la domeniile web suspecte pentru a asigura productivitatea și colaborarea. Cu modulul nostru de filtrare DNS, puteți bloca categorii întregi de site-uri web, cum ar fi jocuri de noroc, conținut pentru adulți etc. Dincolo de navigare, puteți proteja mai bine aplicațiile bazate pe web care rulează operațiunile dvs., menținându-vă utilizatorii finali în siguranță și productivi.

DATA LOSS PREVENTION / DLP

Prevenirea pierderii, scurgerii de date (DLP)

Este ușor ca informațiile sensibile de pe computere să scape din organizația dvs. prin dispozitive periferice, interfețe locale și diverse canale de rețea. Scurgerile de date pot duce la daune financiare și reputaționale grave, pierderea secretelor comerciale și amenzi de reglementare costisitoare și litigii. Pentru a preveni scurgerile de date din cauza neglijenței angajaților sau a unor persoane rău intenționate, aveți nevoie de capabilități de prevenire a pierderii datelor (DLP) care blochează orice încercare neautorizată de a transfera date sensibile.