Antivirus Bitdefender

Bitdefender este liderul pieței în materie de soluții de securitate și protecție împotriva amenințărilor cibernetice

Asigurați rezistența pe plan cibernetic

Bitdefender oferă o gamă largă de soluții de securitate pentru afaceri, care sunt proiectate pentru a proteja rețelele și dispozitivele de la distanță ale companiilor. Aceste soluții sunt disponibile în trei pachete principale: GravityZone Business Security, GravityZone Advanced Business Security și GravityZone Elite.

GravityZone Business Security este o soluție de securitate completă, care include protecție antivirus, antimalware și antispam, precum și protecție împotriva amenințărilor avansate, cum ar fi atacurile de tip ransomware și phishing. Acesta oferă, de asemenea, funcții suplimentare de control al dispozitivelor și de securitate a rețelei.

GravityZone Advanced Business Security este o soluție mai avansată, care oferă toate funcționalitățile disponibile în pachetul Business Security, precum și mai multe funcții de securitate și administrare. Acesta include un firewall personalizabil, filtrare web, control al aplicațiilor, securitatea serverelor și a dispozitivelor mobile.

GravityZone Business Premium este cea mai completă soluție de securitate oferită de Bitdefender pentru afaceri. În plus față de toate funcțiile disponibile în pachetele Business Security și Advanced Business Security, acesta oferă funcții suplimentare de securitate a rețelei, monitorizare și raportare a activității utilizatorilor, precum și o consolă centralizată de administrare.


Toate aceste soluții de securitate pentru afaceri Bitdefender sunt disponibile în diferite opțiuni de licență, care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei companii. În plus, Bitdefender oferă și soluții de securitate personalizate, care pot fi dezvoltate pentru a satisface cerințele unice ale companiilor mari și complexe.